Fortrydelsesret, Retur og Bytte


Her finder du information angående fortrydelsesret, retur og bytte hos Miss Cherie. Der er 14 dages fortrydelsesret fra og med dagen som du modtager din pakke. Som kunde er du selv ansvarlig for at returnere varen indenfor de 14 dage. Derfor opfordre vi, at man ALTID gemmer sin kvittering på afsendelsen. Det kan tage op til 14 dage for pakken at komme frem til os og blive behandlet på Miss Cheries lager.

Let at bytte og returnere

Hos Miss Cherie har man fuld fortrydelses- og bytteret indenfor 14 dage fra modtagelse af varer, forudsat at du ikke har anvendt varen, og den returneres i original emballage.

Varer der har været påført parfume, makeup/sminke, været udsat for røglugt, eller er påført dyrehår – kan ikke returneres. Man skal selv betale for returporto – Når vi har modtaget varen kontakter vi dig, og returnerer det fulde beløb til din konto.

Returadresse:
Istedgade 83
1650 København, Vesterbro
Danmark

Returnering af vare
Send varen retur i original emballagen, som du modtog varen i. Du betaler selv for returporto. Det er dit ansvar at varen kommer retur til os. Miss Cherie anbefaler, at du sender pakken med kvitteringen, der kan spores hos postvæsenet.

Ved returnering af pengene, trækkes vores forsendelsesomkostninger fra. Det betyder, at du får returneret din vares pris, ikke fragten.

Du vil få en returbekræftelse via e-mail, når vi har modtaget din retur. Det kan tage op til 14 dage for en retur at komme tilbage til os og blive behandlet på vores lager.