Handelsbetingelser


Alle priser er inklusiv 25% moms og i danske kroner med mindre andet fremgår. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. Vi hæver først pengene, når varen afsendes. Miss Cherie behandler alle personoplysninger 100% fortroligt i overensstemmelse med lovgivningen. Miss Cherie vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Miss Cherie vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


Miss Cherie yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven for fejl og mangler på varen, som var til stede da varen blev solgt. Hos Miss Cherie har du fuld fortrydelses- og bytteret indenfor 14 dage fra modtagelse af varer, forudsat at du ikke har anvendt varen, og den returneres i original emballage. Alle Miss Cheries varer skal returneres i original emballage.

Varer der har været påført parfume, makeup/sminke, været udsat for røglugt, eller er påført dyrehår – kan ikke returneres. Man skal selv betale for returporto – Når vi har modtaget varen kontakter vi dig, og returnerer købsprisen fratrukket forsendelsesgebyret.

Returadresse:
Istedgade 83
1650 København, Vesterbro
Danmark

Transport og levering
Transport og levering sendes evt. med GLS. Vi vil altid vælge den billigste, MEN sikre løsning. Ved afhentning af forsendelse skal der medbringes pakkenummer og gyldigt ID. Hvis andre henter dine varer, så skal de have en fuldmagt. Miss Cherie vil gøre sit bedste for at afsende din ordrer så hurtigst som muligt. Leveringstiden i Danmark er ca. 3-4 hverdage. Levering i udlandet er ca. 3-10 hverdage. Der tages forbehold for længere leveringstid i forbindelse med udsalg, helligdage og lignende. Der tages ligeledes forbehold for udsolgte varer samt forsinkelse hos leverandører.

Betalingsmetode
Som kunde hos Miss Cherie kan du trygt og sikkert betale med kort. Vi godtager alle almindelige kort som Dankort, Visa og MasterCard. Dit køb håndteres derefter af Shopify. Miss Cherie har derfor ikke adgang til dine kortoplysninger. Du handler trygt og sikkerheden er i top. Alle personoplysninger er 100% fortroligt i overensstemmelse med lovgivningen.

Du modtager en ordrebekræftelse pr. mail, når dit køb er gået igennem.

Hvis en vare skal returneres
Send varen retur i den original emballage som du modtog varen i. Du betaler selv for returporto. Det er dit ansvar at varen kommer retur til os, vi opfordre derfor, at du sender pakken med kvittering, der kan spores hos postvæsenet.

Bemærk! Du er selv ansvarlig for din pakke indtil, at den når vores lager.

Hvordan byttes en vare
Hos Miss Cherie har du mulighed for at bytte til en anden vare, størrelse eller farve. Du betaler selv for at sende varen retur til os.

Det er dit ansvar at varen kommer retur til os
Send en mail til os på contact@misscherie.dk med emnet: Bytte + Dit Fakturanr.
Skriv varen du vil bytte til og vi vil gøre vores yderste for at hjælpe dig.